Råttatouille (2007)

Råttatouille (2007)

Jun. 22, 2007 (USA) 108 Min. G
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Brad Bird
Regissör

Skådespelare

Patton Oswalt isRemy (voice)
Patton Oswalt
Remy (voice)
Ian Holm isSkinner (voice)
Ian Holm
Skinner (voice)
Lou Romano isLinguini (voice)
Lou Romano
Linguini (voice)
Brian Dennehy isDjango (voice)
Brian Dennehy
Django (voice)
Peter Sohn isEmile (voice)
Peter Sohn
Emile (voice)
Peter O' is
Peter O'
Brad Garrett isAuguste Gusteau (voice)
Brad Garrett
Auguste Gusteau (voice)
Janeane Garofalo isColette (voice)
Janeane Garofalo
Colette (voice)
Will Arnett isHorst (voice)
Will Arnett
Horst (voice)
Julius Callahan isLalo / Francois (voice)
Julius Callahan
Lalo / Francois (voice)

Streama Råttatouille (2007) på Dreamfilm

Ett utsökt nytt dataanimerat äventyr om den ambitiösa franska råttan Remy, som drömmer om att bli en berömd mästerkock. Hans passion för matlagning gör att hela hans familj av misstag förflyttas från den franska landsbygden till Paris kloaker.Ett idealiskt ställe tycker Remy, eftersom det ligger precis under den stjärnrestaurang som ägs av Remys kulinariske hjälte, Auguste Gusteau. När så Remy hjälper till att skapa en soppa som får fantastiska betyg bland världens främsta matkritiker sätter han igång ett förlopp som åstadkommer både förvirring förödelse i hela staden, men som gör så att han uppnår det omöjliga och får möjlighet att använda sin sanna talang!
Dreamfilm Streama Råttatouille 2007 med textning på svenska Swefilmer Swesub. En råtta som heter Remy drömmar om att bli en stor fransk kock trots sin familjs önskemål och det uppenbara problemet med att vara en råtta i en avgjort gnagare fobiska yrke. När ödet placerar Remy i kloakerna i Paris, finner han sig idealiskt beläget under en restaurang som blev känd genom sin kulinariska hjälte, Auguste Gusteau. Trots de uppenbara farorna med att vara en osannolik – och säkerligen oönskade – besökare i köket av en fin fransk restaurang, Remy passion för matlagning snart sätter igång en lustiga och spännande kapplöpning som förvandlar den kulinariska världen i Paris upp och ner.

Originaltitel Ratatouille
IMDB-betyg 8.0 492,986 votes
TMDb-betyg 7.4 2870 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
HD 1080p 169 Visningar
Taggmoln
Råttatouille dreamfilm * Råttatouille dreamfilmhd * Råttatouille gratis film * Råttatouille med svensk text * Råttatouille swedish srt * Råttatouille swefilmer * Råttatouille SWESUB * Råttatouille torrent neddladning * Se Råttatouille svenska undertexter * streama Råttatouille online * Titta Råttatouille film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats